Fysio, manuele therapie en acupunctuur
in Utrecht en Bunnik

Praktijk Oog in Al
Praktijk Oog in Al voor fysiotherapie, manuele therapie en acupunctuur in Utrecht en Bunnik

Fysio, manuele therapie en acupunctuur in Utrecht en Bunnik

Stop! Kom bewegen. Zet de eerste stap met onze fysiotherapeut, manueeltherapeut of acupuncturist. Praktijk Oog in Al is er voor al uw lichamelijke klachten. Als u onder begeleiding in beweging komt, loopt u niet te hard van stapel.
 

Fysiotherapie Bunnik Fysiotherapie Bunnik

Fysiotherapie in Bunnik en Utrecht

Fysiotherapie stimuleert de natuurlijke herstelkrachten in ons lichaam. We kijken bij iedere patiënt wat de aard van het probleem is. Daarna bepalen wat de beste behandeling is voor de klacht.

Bewegingstherapie
Deze behandeling vergroot de spierkracht en beïnvloedt de bewegingsmogelijkheden van gewrichten. Samen werken we bijvoorbeeld aan een betere houding en ademhalingstechniek. U komt op een ontspannen manier weer in beweging. 

Fysische therapie
Dit is de juiste behandeling voor het verlichten van pijn, de doorbloeding en het herstellen van weefsel. Dit doen we door middel van ijspakking, een warmtebehandeling, lichttherapie, elektrotherapie of geluidsgolftherapie.

Massage
Onze fysiotherapeut vermindert uw spierspanning en stimuleert uw bloedsomloop met een massage. Door aanraking wordt u bewuster van uw lichaam. Na elke massage voelt u direct dat uw lichaam aan het werk is. We passen massagetherapie vaak toe in combinatie met bewegingstherapie of fysische therapie.

Preventie
Voorkomen is beter dan genezen. Daarom geven we u graag advies over uw houding en beweging.

Manuele therapie Utrecht Manuele therapie Utrecht

Manuele therapie in Bunnik en Utrecht

Manuele therapie is een specialisme binnen de fysiotherapie. U krijgt een behandeling bij een manueel therapeut als u pijn heeft bij het bewegen door bijvoorbeeld een verkeerde houding of toegenomen spierspanning. Deze pijn kan uitstralen naar andere delen in het lichaam. Een manueeltherapeut bevordert de beweeglijkheid van gewrichten en de wervelkolom door bewegingsoefeningen. 

acupunctuur in Utrecht en Bunnik acupunctuur in Utrecht en Bunnik

Acupunctuur in Utrecht

Acupunctuur is een onderdeel van de traditionele Chinese geneeskunde. Dit is een methode om kwalen te genezen en te voorkomen. Daarnaast verlicht en verhelpt het lichamelijke klachten. Met behulp van naaldjes brengen we de energiestroom in uw lichaam weer in balans. We verhogen uw pijndrempel en vergroten uw weerstand. Onze acupunctuurbehandelingen werken ook in combinatie met fysiotherapie of manuele therapie.

Loop niet langer met klachten

Maak direct een afspraak